Lähihoitajan sijaisuus tai keikkatyö (kotihoito)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Miltä kesän työkuviosi näyttävät - kiinnostaisiko sinua toiminnallinen ja liikkuva työ, jossa pääset nauttimaan aurinkoisista keleistä arkityösi lomassa? Etsimme nyt lähihoitajaa kesäsijaisuuteen kotihoidon palveluiden pariin Kurikkaan. Sijaisuuden aloitus on huhtikuun aikana ja kesto on sovittavissa (noin 2-6kk). Kyseessä on täysituntinen 2-vuorotyö ja ilta- tai aamupainotuksesta voidaan sopia. Tässä roolissa pääset turvaamaan ikäihmisten itsenäistä asumista ja nauttimaan itsenäisen työn vapaudesta.

Tarjolla on myös keikkatyövuoroja, jotka ovat joustavasti sovittavissa!

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä toimija tuottaa laadukkaita ja monipuolisia kotihoidon palveluita ikäihmisille, suurella sydämellä. Kotihoidon työtehtäviin kuuluu jokaisen potilaan yksilöllisen hoivan ja huolenpidon tarjoaminen sekä juuri hänelle suunnitellun arjen tuen toteuttaminen. Tässä roolissa tulet huolehtimaan asiakkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeiden täyttymisestä, mahdollistaen mielekkään arjen toteutumisen. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työvuorot on joustavasti sovittavissa. Työssäsi liikut autolla kohteesta toiseen ja toteutat työtä itsenäisellä työotteella. 

Arvostamme:

Toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa, Valviran laillistusta sekä voimassa olevaa rokotesuojaa. Työn sujuvuuden kannalta on olennaista että sinulta löytyy lääkeluvat, ajokortti ja autonkäyttömahdollisuus (kilomertit korvataan!).

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, joka tukee työssä menestymistäsi. Työnaloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa mielekkään ja turvallisen työnteon. MediPower tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan sekä tietenkin tes-lisät ja lomakorvauksen, jotka maksetaan kahden viikon välein. HR-tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444241
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Kurikka