(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus, Siilinjärvi
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haluaisitko löytää työkohteen, jossa sujahdat työyhteisöön kuin sukka jalkaan, ja hurmaat asiakkaat lämpimällä hoitotyylilläsi?

Haemme nyt kotoisaan 47-paikkaiseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa 6-12 kk sijaisuuteen. Hoivatyöskentelyäsi tukee uuden yksikön optimaaliset tilaratkaisut, jotka helpottavat työtäsi, mutta saavat sinut myös viihtymään entistiä paremmin töissäsi. Työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit ja mahdollisuus vaikuttaa sijaisuuden kestoon, myös lyhyemmät sijaisuudet huomioidaan.

Työnkuvaus: 

Kohde tarjoaa kevyttä tuettua asumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Tässä lämminhenkisessä yksikössä tehdäänkin töitä potilaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä ja asiakkaiden arjen tukemista. Kyseessä on 3-vuorotyö, mutta työ on joustavasti sovittavissa myös 2-vuorotyöksi työntekijän toiveiden mukaan.

Toivomme:

Sinun tulisi olla lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä, niin asukkaiden kuin myös työtiimisi ja omaisten kanssa, joten hyville vuorovaikutustaidoille tulee varmasti käyttöä. 

Tarjoamme:

Tässä yksikössä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on aktiivinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti puhelinsoiton päässä!

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779