(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus Nummelassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme Nummelaan Vihtiin lähihoitajaa vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskukseen. Työ alkaisi heti sopimuksen mukaan ja tarve olisi ainakin vuoden 2019 loppuun asti. 

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on 2-vuorotyötä täysillä tunneilla arkisin ja viikonloppuisin muistiyksikössä ja palvelutalon puolella. Lähihhoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan ja muiden lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu normaalit lähihoidon rutiinitehtävät ja kirjaukset. Tehtävässä voi hyödyntää omaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti.

Hakijalta odotamme:

Edellytämme hakijalta lähihoitajan koulutusta ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi! Hakijalla tulee olla myös Valviran voimassaolevat laillistukset lähihoitajan tehtävään. Voimassa olevat LOVe-luvat katsotaan eduksi. Työn kannalta positiivista olisi, että hakija on motivoitunut, luotettava ja osaava persoona.

Tarjoamme sinulle:

-Kattavan perehdytyksen työhön, sekä osaavan tiimien tuen

-Monipuolisen työn

-Kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Voit kertoa osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä esittää toiveita palkan suhteen! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja positio täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Ellen Böök

p. 044 7164 779

Avainsanat: sijaisuus, lähihoitaja, vammaistyö, vanhustyö