(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus Nummelassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme kokoSuomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Nummelaan Vihtiin lähihoitajaa vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskukseen. Työ alkaisi heti ja työ on aluksi sijaisuus tammikuun puoleen väliin saakka. On mahdollista jatkaa pidempäänkin tai vakinaistua tuon sijaisuuden jälkeen.  

Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä (halutessaan voi tehdä myös kaksivuorotyötä) pääasiassa muistiyksikössä muistisairaiden asukkaiden parissa, mutta vuoroja voi olla myös palvelutalon puolella. Lähihoitaja työskentelee tiimissä yhdessä palveluvastaavan, sairaanhoitajan ja muiden lähihoitajien kanssa. Työhön kuuluu normaalit perushoidolliset työtehtävät ja kirjaukset sekä lääkehoito. Tehtävässä voi hyödyntää omaa erityisosaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan koulutusta ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla Valviran voimassaolevat laillistukset lähihoitajan tehtävään sekä rokotussuojalain mukaiset voimassaolevat rokotteet. Työssä tarvitaan myös suomen kielen osaamista ja lisäksi potilastietojärjestelmien tuntemuksesta on iso etu. Pääasia on kuitenkin, että hakijalla on ahkera, motivoitunut asenne sekä aito kiinnostus hoitotyötä kohtaan.

Työ alkaa toivomuksemme mukaan mahdollisimman pian ja pystyy sitoutumaan ainakin kuukaudeksi. Tarkemmista toiveista voidaan keskustella hakijan kanssa yksilöllisesti.

Jos paikka kiinnostaa, niin jätä pikaisesti hakemus sivuillamme ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Kutsumme sinut haastatteluun ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa: HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

Avainsanat: lähihoitaja, vanhustyö, vammaistyö, Vihti, Nummela, kokoaikatyö, 3-vuorotyö, 2-vuorotyö