Lähihoitajan sijaisuus Lahdessa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haluaisitko päästä työskentelemään heti ja saada monipuolista kokemusta hoitotyön parissa? Haemme nyt lähihoitajia sijaisuuteen tai keikkatyöhön Lahteen vammaispuolen asumispalveluihin. Voit päättää itse, haluatko sitoutua noin 1kk mittaiseen sijaisuuteen täysillä työtunneilla tai vaihtoehtoisesti tehdä keikkatöitä yksikköön oman käytettävyytesi mukaan!

Työnkuvaus:

Tässä työkohteessa pääset työskentelemään vammaispuolen henkilöille tarkoitetussa ympärivuorokautisessa tehostetun palveluasumisen yksikössä. Yksikkö tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista asumista asiakkailleen. Työtehtäviin kuuluu perus- ja kuntouttavan hoitotyön lisäksi mukavaa yhdessäoloa viriketoiminnan ohella, kesällä yksikössä järjestetään mahdollisuuksien mukaan mm. konsertteja asukkaille asumisyksikön omalla pihalla. Kyseessä on valintasi mukaan 2- tai 3-vuorotyö, joka tarjoaa tekijälleen vuoroja myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Aloitus tässä tehtävässä olisi omien mahdollisuuksiesi mukaan mahdollisimman pian ja työsuhteen kesto ainakin elokuun alkuun.

Tarjoamme:

Pääset työskentelemään osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, jossa tehdään arvokasta ja laadukasta hoitotyötä suurella sydämellä! Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Asukkaiden kanssa yhdessäolon ohella pääset nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä myös ulkona. Meillä MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen rekrytiimi koko työsuhteesi ajan. 

Toivomme:

Sinulta toivomme aikaisempaa työkokemusta vammaispuolen henkilöiden parissa työskentelystä tai ainakin kiinnostusta asiakaskuntaa kohtaan. Hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee, joten missään tilanteessa ei kannata yhteydenottoa epäröidä. Voit olla jo valmistunut lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija! Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot