Lähihoitajan sijaisuus Kotkassa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme nyt Kotkan alueella toimivaan ikäihmisten parissa työskentelystä nauttivaa lähihoitajaa sijaisuuteen tehostettua palveluasumista tarjoavaan yksikköön! Tässä asiakaskohteessamme on tarjolla sijaisuus alkaen mahdollisimman pian ja ainakin 6.6.2021 asti. Sijaisuudessa on mahdollista itse vaikuttaa työvuoroihisi, toiveena kuitenkin olisi sitoutuminen 2-vuorotyöhön ma-pe, viikonloppuvuoroja halutessasi.

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on tehostettua palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille ja muistisairaille tarjoava yksikkö, jossa turvallisuus ja toiminnan virikkeellisyys ovat palvelun arvoja. Yksiköt sijaitsevat viihtyisässä ympäristössä ja luovat asukkailleen kodinomaisen tunnelman ammattitaitoisen henkilökunnan mahdollistaessa hyvän olon ja elämän asukkaille.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä.

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp opinnoista suoritettuna. Myös sairaanhoitajaopiskelijat (väh. 60 op suorittaneet) otetaan haussa huomioon! Aiempi työskentely ikääntyneiden ja/tai muistisairaiden parissa on tässä tehtävässä eduksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa sijaisuuteen kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus tässä sijaisuudessa vaikuttaa työvuoroihisi! Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, sillä työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Voitkin esittää meille palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä! MediPowerin HR-tiimi on lisäksi tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä kätevästi, vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen aleksandra.jounila@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin minulle WhatsAppiin 040 585 5717, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451935
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka