Lähihoitajan sijaisuus Jakomäessä
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Haemme nyt yhtä lähihoitajaa noin kahden kuukauden sijaisuuteen ympärivuorokautista asumispalvelua sekä kevyempää palveluasumista tarjoavaan yksikköön. Mikäli viihdyt tiimityössä sekä ikääntyneiden seurassa, niin kurkkaa tarkempi työnkuvaus alta ja laita meille hakemuksesi!

Työnkuvaus:

Tässä sijaisuudessa työskentelet ympärivuorokautista asumispalvelua 30 ikääntyneelle, jotka tarvitsevat apua ja tukea kaikkina vuorokaudenaikoina, sekä kevyempää palveluasumista 11 ikäihmiselle tarjoavassa Helsingin Jakomäessä sijaitsevassa hoivakodissa. Hoivakodissa käytetään aktiivisesti kuntouttavaa työotetta hoitotyössä, sekä tarjotaan asukkaille monipuolista harrastus- ja viriketoimintaa. Asukkaita pyritään osallistamaan yhteiseen toimitaan heidän yksilöllisten voimvarojen mukaan. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian täysillä työtunneilla ja voit valita haluatko tehdä 2- vai 3-vuorotyötä!

Tarjoamme:

Tässä sijaisuudessa saat joustavan ja aktiivisen roolin osana ammattimaista hoivatiimiä. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen sekä selkeät toimintaohjeet työn toteuttamiseen. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Me arvostamme työtäsi ja haluamme tarjota siitä sinulle hyvän korvauksen, sekä meidän helposti saatavilla olevan tuen. Saat meidät helposti kiinni viestitse tai puhelimitse, kun jokin askarruttaa mieltäsi! 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai yli 2/3-osaa opinnoista suorittanut alan opiskelija. Aikaisempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä tai muusta hoitotyöstä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on tärkeintä. Älä siis emmi, vaikka sinulla ei vielä olisi vielä kertynyt kokemusta! Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakolliset.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostilla. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450020
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki