Lähihoitajan sijaisuus ja kesätyö vammaisyksikössä
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2021

Kiinnostaako sinua kodinomainen työympäristö sekä mahdollisuudet virikkeelliseen työotteeseen? Onko vammaistyö lähellä sydäntäsi? Etsimme nyt lähihoitajaa sijaisuuteen asiakkaallemme Turkuun pienehköön vammaisyksikköön. Sijaisuus alkaa huhtikuun 2021 aikana ja jatkuu ainakin 31.5.2021 asti. Sijaisuutta voi jatkaa myös kesätyönä ja mahdollisesti vuoden 2021 loppuun saakka. Yksikössä pääset itse vaikuttamaan työvuorojen suunnitteluun!

Työnkuvaus:

Tämä Turun Uittamolla sijaitseva kohde on kodinomainen ja rauhallinen, 15 asunnon, tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asiakkaan arvot ja toiveet ovat arkisen toiminnan ydin. Kohteen asiakaskuntaan kuuluu liikunta- ja aivovamma potilaita, joiden arkea ja päivittäistä toimintaa tuetaan. Työtehtävät koostuvat yksilöllisestä huolenpidosta, asiakkaiden arjen hallinnasta ja perushoidollisista rutiinitehtävistä. Tässä kohteessa voit tehdä joko 2-vuorotyötä tai halutessasi myös yövuorot ovat mahdollisia. 

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Työnhakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä vammautuneiden henkilöiden kanssa, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja aloitteellinen asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia! 

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua perehdyttää ja tukee lämminhenkinen työtiimi. Työnaloituksen yhteydessä tapahtuva perehdytys mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Olemme innokkaita pitämään hyvät työntekijä työllistettyinä ja pyrimmekin löytämään, työntekijän toiveiden mukaan, sijaisuuksillemme aina jatkoa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Aleksandra, Ellen ja Miia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436891
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku