Lähihoitajan sijaisuus ja keikkatyöt, Nurmes
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Nurmeksen seudun superhoitajat hoi! Etsitkö itsellesi joustavaa sijaisuutta tai mahdollisesti keikkatyötä, jossa saat täysin päättää työaikasi ja työpäiväsi? Haemme nyt samassa osoitteessa sijaitseviin kahteen asiakaskohteeseemme lähihoitajia keikkatyöhön. Tarjolla on myös sijaisuus (kesto 1-6kk sopimuksen mukaan), mikäli säännöllisempi työsuhde kiinnostaa sinua enemmän kuin keikkailu!

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohteet ovat palveluasumisen yksiköitä ja ne sijaitsevat rauhaisalla Laamilan alueella Pielisen vesistön vierellä Nurmeksessa. Toinen palveluasumisyksiköistä on ikäihmisille suunnattu ympärivuorokautisen hoivan ja kotihoidon kohde ja toinen taas ikääntyneiden päihde- ja mielenterveyskuntoutujien palveluasumisyksikkö. Kummassakin kohteista on asuu reilut 30 asukasta.

Lähihoitajan työ pitää sisällään lääkehoitoa, perushoidollisia töitä, viriketoimintaa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja huolenpitoa. Sijaisuudessa työ on joko 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä hakijan toiveen mukaan. (Ikääntyneiden päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kohteessa ei tehdä yötyötä). Keikkaluontoisessa työssä lähihoitaja saa aina itse päättää vuorot, mihin sitoutuu!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai sosiaali- ja terveysalan opiskelija, jolla on opinnoista vähintään 120 osp (LH-opinnot) tai 60 op (SH-opinnot) suoritettuna. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työkokemus ikäihmisten parista ja/tai MT- ja päihdepuolelta katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia - saat paikalla perehdytyksen hyvältä työporukalta. Kaikista tärkeintä onkin avoin sekä reipas asenne hoitotyöhön ja erilaisten ihmisten ja tilanteiden kohtaamiseen.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon ja aloituspäivämäärään. Keikkatyössä saat päättää työaikasi täysin! Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä. Lisäksi MediPowerin oma tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta! Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Miten haku etenee:

Täytä hakemus sivuillamme tai kerro itsestäsi meille sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1436033
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Nurmes