(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus ja keikkatöitä, Mikkeli
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Haemme nyt lähihoitajia 3-6kk sijaisuuteen sekä keikkatöihin Mikkelissä sijaitsevaan liikuntavammaisille suunnattuun palvelutaloon. Sijaisuuden tarkempi kesto voidaan sopia työllistyvän lähihoitajan kanssa joustavasti. Toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään vähintään 3 kuukauden ajan, mutta myös pelkäksi keikkalaiseksi työllistyminen on mahdollista!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on rauhallisella alueella sijaitseva kerrostalo, jossa asustaa tällä hetkellä 33 asiakasta. Kohdetta ympäröi viihtyisät ulkoilualueet ja raikkaat vesistöt. Maasto sopii hyvin pyörätuolilla liikkuville ja asukkaiden kanssa ulkoilu kuuluukin työnkuvaan.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta Mikkelin keskusta monipuolisin palveluineen on helposti tavoitettavissa reilun kilometrin päässä talosta. Työhön kuuluu asukkaiden avustaminen arjessa, perushoidolliset työt ja viriketoiminta. Pääset kohteessa työskentelemään ohjauksellisella otteella asukkaan toimintakykyä ja omatoimisuutta tukien. Työ on 2-vuorotyötä, mutta toiveita on myös mahdollista esittää, jos haluaa esim. tehdä vain aamuja tai iltoja.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle joustavan sijaisuuden viihtyisässä työympäristössä ja hyvässä porukassa. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sutjakasti. Me tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi. Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi jo tänään! Voit joko jättää hakemuksen sivuillamme tai vaihtoehtoisesti lähettää viestiä esimerkiksi WhatsAppilla p. 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi