(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus, Iisalmi
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Miltä kuulostaisi työ, jossa arkipäivät rakentuvat aktiivisuuden ja suurella sydämellä tehdyn hoivatyön ympärille? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa Iisalmeen noin 1-3 kuukauden pituiseen sijaisuuteen. Kohde on vehreässä ympäristössä sijaitseva palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista vammaisille henkilöille. Nyt sinulla olisi mahdollisuus työllistyä osaksi tätä osaavaa ja aktiivista työyhteisöä. Työn aloitus sovitaan joustavasti työnhakijan toiveiden mukaan.

Työnkuvaus:

Asumispalveluyksikkö tarjoaa pitkäaikaista asumista fyysisesti vammaisille tai sairauden takia vammautuneille asiakkaille. Työtehtäviin kuuluu asukkaiden yksilöllisen arjen tukeminen sekä auttaminen päivittäisissä toimissa (hygienian hoito, pukeutuminen, liikkuminen, ravitsemus, lääkehoito ja tavanomaiset sairaanhoidolliset toimenpiteet mm. verensokeri-, verenpainemittaukset). Tämän kohteen arkityössä heijastuu yhteisöllinen ja toiminnallinen potilasarki, joka tuo vaihtelua myös työtehtäviisi. Työ on 3-vuorotyötä ja töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa.

Toivomme:

- Valviran nimikelaillistus

- Voimassa oleva EA1 ja LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä positiivinen asenne työntekoon

Tarjoamme sinulle:

Kohde tarjoaa sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, joiden kautta työarkesi pysyy mielenkiintoisena ja virikkeellisenä. Työsuhteen alussa sinut perehdytetään kattavasti tehtäviisi ja uuteen työtiimiin, jotta pääset sulavasti osaksi tätä lämminhenkistä työyhteisöä. Tästä tärkeästä työstä me MediPowerilla haluamme maksaa sinulle myös hyvän korvauksen. Lisäksi saat käyttöösi HR-tiimimme asiantuntevan avun ja olemmekin aina puhelinsoiton päässä mieltäsi askarruttavissa työasioissa.

Hakuprosessi: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi nettisivujemme kautta tai olet minuun WhatsAppin kautta yhteydessä puh. 044 740 0024. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti esittää tuntipalkkatoiveen. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

puh. 044 740 0024