(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus Helsingin Jätkäsaareen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme kokoSuomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme lähihoitajaa kahde kuukauden sijaisuuteen Helsingin Jätkäsaareen. Työ alkaisi mahdollisimman pian ja sen kestosta voidaan hakijan kanssa neuvotella yksilöllisesti. Työ on sopimuksen mukaan kaksi- tai kolmivuorotyötä eri-ikäisten liikuntavammaisten parissa. Sijaisuutta voi halutessaan jatkaa pidempään tai jopa vakinaistaa sijaisuuden jälkeen.

Työ on hyvin asukaslähtöistä, ohjaavaa ja palkitsevaa. Lähihoitaja toimii työvuorossa asukkaiden avustajana sekä tukijana. Asukkaiden päivittäinen tasa-arvoinen kohtaaminen on työn kulmakiviä kliinisen hoidon lisäksi.

Odotamme hakijalta lähihoitajan koulutusta ja Terhikin rekisteröintiä, sekä mielellään kokemusta vammaistyöstä tai liikuntavammaisten avustamisesta. Hakijalla tulee olla myös voimassaolevat lääkeluvat. Toivomme työntekijältä ennen kaikkea aktiivista asennetta ja rohkeutta kohdata eri-ikäisiä ja myös kansainvälisiä asukkaita. Hilkka-potilastietojärjestelmän tuntemuksesta iso etu.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, niin jätä hakemusta ja kutsumme sinut haastatteluun. Kerro osaamisestasi ja työhistoriastasi.

Lisätietoja tehtävästä: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila aleksandra.jounila@medipower.fi

 

Avainsanat: vammaistyö, liikuntavamma, Helsinki, lähihoitaja, ohjaaja, kuntoutus, sijaisuus, kesätyö, sote-ala, terveydenhuolto,