(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus, Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikkö

Kielotie 11, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 26.01.2021 - 31.08.2021


Etsimme Sinua innostunut, aktiivinen ja ammattitaitoinen, hoitotyön osaaja lähihoitajan sijaisuuteen Akuutti arviointi- ja kotikuntoutusyksikköön.

Akuutti arviointitiimi arvioi asiakkaan tarvitseman hoidon- ja palveluntarpeen ja hoitaa häntä määräajan kotona tai asumisyksiköissä. Palvelumme tukevat kotona asuvien toimintakykyä, itsemääräämisoikeutta ja valinnanvapautta.  Yksikkö toimii moniammatillisesti yhteistyössä asiakkaan ja hänen omaistensa kanssa koko Vantaan alueella. Yksikössä toimitaan moniammatillisessa tiimissä. Yksikössä kehitetään tuettua sairaalasta kotiutumista arviointijakson keinoin, etähoivaa sekä kotikuntoutusta. 

Työkavereiksi tarjoamme sinulle 3 sairaanhoitajaa, 6 lähihoitajaa ja 5 fysioterapeuttia. Lisäksi meillä on muodostunut perinteeksi kesäkauden avajaiset, kehittämispäivä sekä uuden vuoden vastaanottajaiset työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Lupaamme  sinulle yksilöllisen perehdytyksen.

Työ on 2-vuorotyötä.  Lähihoitajat liikkuvat kaupungin autoilla koko Vantaan alueella. Työn luonteesta johtuen edellytämme ajokorttia, autolla ajotaitoa ja lääkelupaa.

Voit katsella toiminnastamme postauksia Vantaan kotihoito -Facebook-sivuilta.


Kotona asumisen tuen tulosyksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta. Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon perus- ja tukipalveluin, vanhusten- ja vammaisten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2181,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, kaksivuorotyö


Yhteystiedot:

Vilkko Tuija
Kotihoidon esimies
043 825 2155
tuija.vilkko@vantaa.fi

Jalonen-Tuovila Mia
toimintayksikön esimies
040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.