Lähihoitajan sijaisuus 2-3 kk (mt ja päihde)
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Etsimme lähihoitajaa, joka on parhaimmillaan monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Miltä kuulostaisi 2-3 kuukauden sijaisuus mielenterveys- ja päihdepuolen kodinomaisessa tehostetussa palveluasumisen yksikössä, jossa sinun rooliisi kuuluu asiakkaiden kestävän ja hyvinvoivan arjen tukeminen.  

Kyseessä on 2-3 kk pituinen sijaisuus ja työn aloitus sovitaan joustavasti työntekijän mahdollisuuksien mukaan. Työvuoroja onkin tarjolla välittömästi, joten tartuthan tilaisuuteen pikimmiten!  

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tarjoten heille hoidollista tukea (mm. lääkehoito) sekä ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Työtehtäviisi kuuluu myös perushoidollisia tehtäviä sekä jonkin verran vaate- ja ruokahuoltoa. Kyseessä on 2-vuorotyö.

Toivomme:

Sinulta tulisi löytyä lähihoidon tutkinto tai vähintään 2/3 alan opinnoista suoritettuna. Katsomme työnhakijan eduksi mikäli aiempaa työkokemusta on kertynty mielenterveys ja päihdepuolen asiakkaiden parista, tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kyseisten työtehtävien pariin. Työsi tulee sisältämään myös lääkehoitoa, joten sinulta tulisi löytyä voimassa olevat lääkeluvat. 

Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa tee työtä, jolla on merkittävä vaikutus asiakkaiden arjen sujuvuuteen. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Työtäsi tukee myös vuorossa oleva työparisi, jonka apuun voit tukeuta haasteellisissa uusissa tilanteissa. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463164
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Raasepori