Lähihoitajan sijaisuus (1-6kk), Helsinki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Haemme nyt Helsingin Pikku-Huopalahteen hyvien yhteyksien varrelle lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisten parissa. Tarjolla on joustava sijaisuus sekä vakituinen työpaikka. Saat itse vaikuttaa sijaisuutesi pituuteen (1-6kk) sekä työvuoroihin, joita sinulle suunnitellaan!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva Miina Sillanpään säätiöön kuuluva palvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti asumispalveluita virkistyslomista ja hyvinkin itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutukseen.

Työllistyessäsi tähän kohteeseen työskentelet pääasiassa tietyllä talon puolella ja yhdessä ryhmäkodissa, joten pääsetkin tutustumaan asukkaisiin lähemmin nopeasti. Asukkaita autetaan tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa auttaminen sekä kuntoutus. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, mutta toiveesi esimerkiksi aamu- tai iltapainotteisuudesta otetaan huomioon.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 2/3-osaa (120 osp) opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Aiempi työkokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi. Odotamme yhteistyötaitoja ja reipasta mieltä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa vakituisen työpaikan tai sijaisuuden viihtyisässä palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet ja autolliselle autopaikka tarjolla. Hyvä työporukka, mukavat esimiehet ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat merkityksellisen ja nopeasti kuluvan työviikon. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja tarjoamme sinulle työstäsi hyvän korvauksen! Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on myös työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan hoitajan löydyttyä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510027
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa