Lähihoitajan sijaisuus (1-2 kk), Vihti
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsimme nyt lähihoitajaa joustavaan noin 1-2 kuukauden sijasuuteen. Tämä ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava kohde sijaitsee Vihdin keskustan tuntumassa, aktiviteettien ja ulkoiluympäristön läheisyydessä, joista myös kohteen asukaskunta pääsee nauttimaan. Sijaisuuden aikana sinulle on halutessasi tarjolla täydet työtunnit ja kyseessä 2-vuorotyö. Työn aloitus on mahdollisimman pian tai työntekijän toiveiden mukaisesti. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Tämä kotoisa ja lämminhenkinen yksikkö tarjoaa pitkäaikaista tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kohteessa on asukaspaikkoja 21:lle ikäihmiselle. Sijaisuuden aikana työtehtäviisi kuuluu asukkaiden yksilöllisen arjen tukeminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Perushoivan lisäksi työnkuvaasi kuuluu mahdollisesti lääkehoitoa ja yhteydenpitoa omaisiin. 

Arvostamme: 

Voit olla lähihoidon opiskelija jolla on 2/3 opinnoista suoritettuna tai jo valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Työnhakijan eduksi katsotaan aiempi kokemus työskentelystä ikäihmisten kanssa, tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja aloitteellinen asenne työntekoa kohtaan!

Tarjoamme:

Sijaisuuden aikana pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi koko sijaisuuden ajan. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sijaisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessa voit kertoa työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395255
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vihti