(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuuksia
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrinkoti ja Kastanjakoti

Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa (Myyrinkoti), Kastanjakuja 1, 01710 Vantaa (Kastanjakoti)

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 21.02.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2019

Haemme vanhusten erityisasumiseen lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Meillä on tarjolla kaksi kokoaikaista lähihoitajan sijaisuutta Myyrinkodissa ja yksi 50%:n työajalla oleva sijaisuus Kastanjakodissa. Merkitse hakemukseen kumpaa paikkaa haet Myyrinkotiin vai Kastanjakotiin.

Myyrinkodissa toimii kolme 23-paikkaista tehostetun palveluasumisen yksikköä. Kastanjakoti on 10 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka toimii Pähkinärinteen palvelutalon yhteydessä.

Perehdytämme sinut tehtäviisi hyvin ja meillä on monipuolinen koulutustarjonta. Henkilöstöllä on käytössä työaika-autonomia sekä Vantaan kaupungin henkilöstöedut. Olemme siirtymässä keväällä uuteen asiakastietojärjestelmään Apottiin.

Syksyllä 2019 aukeaa uusi Myyrmäen vanhustenkeskus ja sinne siirtyy osa Myyrinkodin toiminnoista. Tulemalla meille töihin, pääset mukaan kehittämään uuden vanhustenkeskuksen toimintaa. Myyrmäen uuteen vanhustenkeskukseen avautuu kesällä uusia avoimia toimia.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko (3-vuorotyö)

Yhteystiedot:
Asumispalvelujen esimies, Salo Kati
P. 050 312 2014
kati.salo@vantaa

Mirja Erälaukko
P. 0503122032
mirja.eralaukko@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.