Lähihoitajan sijaisuuksia Rovaniemellä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Haemme Rovaniemelle lähihoitajia / ohjaajia 1-3 kk sijaisuuksiin 34 paikkaiseen vaikeasti liikuntavammaisten asukkaiden asumisyksikköön. Yksikkö sijaitsee lähellä Rovaniemen keskustaa, joten kulkeminen on helppoa. 

Lähihoitajan / ohjaajan työ sisältää asiakkaiden avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa, mihin asukas ei itse pysty. Työtä tehdään kolmessa vuorossa (aamu, ilta ja yö) ja työtä tehdään yhdessä muun henkilökunnan ja tiimin kanssa. 

Toivomme hakijoilta lähihoitajan tai sosionomin koulutusta tai ainakin olisit opiskelujen loppuvaiheessa. Odotamme hyvää suomen kielen osaamista, sekä kuntouttavaa työotetta asukkaiden kanssa. Työtehtäviin ja toimintatapoihin opastetaan ja perehdytetään huolella.

Jätä meille työhakemus ja kerro koulutuksestasi, sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös esittää toiveesi sijaisuuden pituudesta!

Lisätietoja antaa MediPowerin HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

Avainsanat: Rovaniemi, lähihoitaja, ohjaaja, vakituinen, vammaistyö, sijaisuus

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1206347
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kainuu, Lappi, Rovaniemi, Pohjois-Karjala, Muu paikkakunta