(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuuksia eri palvelutaloihin, 5 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki, Palvelutalot Pähkinärinne, Metsotie, Heporinne, Suopursu ja Koivukylä

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.04.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudet ovat erimittaisia eri palvelutaloissa.


Hei terveydenhuollon ammattilainen! Oletko urapolkusi alkumetreillä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi vai jo konkari työssäsi ja haluaisit päästä hyödyntämään hankkimaasi osaamista? Hae meille töihin!

Etsimme vuosilomasijaisia eri pituisiin sijaisuuksiin loka-huhtikuun välille työskentelemään kanssamme palvelutaloihimme Pähkinärinteessä, Koivukylässä, Suopursussa, Heporinteessä ja Metsotiellä. 

Katso esittelyvideo Pähkinärinteen palvelutalosta. Tarvittaessa ota rohkeasti yhteyttä ja kysy enemmän! Tervetuloa osaksi työyhteisömme tekemään työtä, jolla on merkitystä. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Erityisasumisen omassa toiminnassa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love -lääkeluvan suorittamisen koeajan aikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Asumispalveluiden esimies/Resurssipooli, Lehtonen Terhi
P. 0438258876
terhi.lehtonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.