Lähihoitajan kotihoidon sijaisuus, Valkeakoski
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Hoitaja, etsitkö joustavaa sijaisuutta? Meillä olisi sinulle tähän oivallinen tilaisuus, sillä haemme nyt lähihoitajia kotihoidon tehtäviin Valkeakoskelle eri pituisiin sijaisuuksiin. Tarjolla täydet työtunnit ja voit valita sinulle itsellesi sopivan pituisen sijaisuuden, alkaen kolmesta viikosta aina viiteen kuukauteen! Tarve on ainakin syyskuun 2021 loppuun.

Työnkuvaus:

Työ on kotihoitoa, eli työtehtävät sijoittuvat hoidettavien asukkaiden koteihin. Asiakkaat ovat ikäihmisiä ja osalla asukkaista saattaa olla muistisairauksia. Työtehtävät sisältävät pääasiassa perushoidollisia tehtäviä kuten hygienianhuollossa ja syömisessä avustamista, lääkkeenjakoa ja mahdollisesti pieniä kodinhoidollisia töitä. Työskentely on hyvin itsenäistä, sillä työtä tehdään pääasiassa yksin kohteesta toiseen kiertäen. Kotihoidon piirin asukkaiden kodit sijaitsevat suhteellisen pienellä alueella Valkeakoskea ja kohteiden välillä liikutaan joko omalla tai asiakasorganisaatiomme tarjoamalla autolla, jonka saat käyttöösi, mikäli sinulla ei ole omaa autoa. 

Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorojen kellonajoissa joustetaan, mutta lähtökohtaisesti aamuvuorot ovat klo 7:00-14:30 ja iltavuorot klo 14:30-22:00.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp opinnoistaan suorittanut lähihoitajaopiskelija tai vaihtoehtoisesti väh. 60 op opinnoistaan suorittanut sairaanhoitajaopiskelija. Lääkehoito kuuluu oleellisesti kotihoidon tehtäviin, joten hakijalla tulisi olla voimassaolevat lääkeluvat. Myös B-ajokortti on tässä tehtävässä pakollinen. Toivomme, että sinulla on reipas työote, pidät itsenäisestä työskentelystä ja haluat olla mukana tuomassa kotihoidon piirissä oleville ikäihmisille ripauksen iloa heidän päiviinsä käyntiesi yhteydessä.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden tehdä erittäin merkityksellistä työtä tuoden iloista mieltä asiakkaille heidän päiviinsä. Mikäli liikut omalla autollasi, niin maksamme sinulle kilometrikorvaukset kohteiden välisistä matkoista. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää omaa autoa, niin saat käyttöösi auton. Saat työn aloituksen yhteydessä kunnollisen, kattavan perehdytyksen. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen korvauksen työstä lomakorvauksineen ja vuorolisineen. HR-tiimimme on myös tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan ja meidät saa aina helposti ja nopeasti kiinni vuoden jokaisena päivänä!

Huom! MediPowerilla jokainen työntekijä ansaitsee ensimmäisestä työvuorostaan rahallisen bonuksen!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa hakemuksesi meille helposti viestitse vaikka WhatsAppissa p. 044 740 0024!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442874
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Lempäälä, Pälkäne, Valkeakoski