Lähihoitajan kesätyö terveyskeskuksessa, Siuntio
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Lähihoitajalle olisi nyt tarjolla mukava, joustava KESÄTYÖ Siuntiossa paikallisen terveysaseman akuuttivuodeosastolla. Kesätyön aloituspäivä on joustava ja hakijan toive otetaan huomioon. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa työt touko-kesäkuun 2021 aikana. Sijaisuuden kestosta voidaan myös sopia joustavasti. Työ voi jatkua heinä-elokuun tai toivoessasi syyskuullekkin saakka.

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työ on terveysaseman pienellä akuuttivuodeosastolla tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Vuodeosastolla on 20 paikkaa ja sinne saapuu akuutteja potilaita mm. päivystyksestä. Kohteessa työskentelee aamuissa 5 hoitajaa ja illoissa 3 hoitajaa. Aamuvuorot ovat n. klo 7-15 ja iltavuorot n. klo 13.30-21.30. Halutessasi myös pitkien vuorojen tekeminen onnistuu.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu tässä kesätyössä pääasiallisesti potilaiden yleinen avustaminen, perushoidollinen työ, potilaiden voinnin seuranta ja kirjaukset, sekä lääkehoito. Työskentely tapahtuu koko viikon akselilla ma-su aamu- sekä iltavuoroissa. Kollegoinasi työskentelee päivittäin hoiva-avustajia, lähihoitajia ja sairaanhoitaja.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Myös loppuvaiheen opiskelijat (120 osp.+) otetaan huomioon haussa. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta lähihoitajan työstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin iloinen ja reipas asenne työhön! Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa, mikäli ne ovat päässeet vanhentumaan! Hakijalla tulisi olla auto, sillä kohteen sijainti vaatii autoa. Kohteessa on tietenkin tarjolla ilmainen parkkipaikka!

Tarjoamme:

Tämä kesätyö on oiva mahdollisuus hoitajalle, jota kiinnostaa terveyskeskustyöskentely! Paikka tarjoaa sinulle joustavan kesätyön pienessä ja rauhallisessa työympäristössä. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja kesäsijaisuuden aloitus sekä lopetus ovat joustavia. Saat aloittaessasi kunnollisen perehdytyksen ja pääset toteuttamaan tärkeitä työtehtäviä ammattitaitoisen työtiimin kanssa! Työllistyt meidän MediPowerin kautta, ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Voitkin esittää tuntipalkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Me MediPowerin tiimi eli Ellen, Aleksandra, Vilma ja Miia olemme koko sijaisuutesi ajan tavoitettavissasi ja meihin voi olla yhteydessä helposti vaikka WhatsAppilla aina, kun sinulla on kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, niin toivomme, että otat meihin yhteyden mahdollisimman pian! Voit joko täyttää hakemuksen sivuillamme tai lähettää hakemuksesi sähköpostiin osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa helposti viestiä suoraan WhatsAppiin minulle numeroon 044 716 4779. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa kesätyön! Täytämme paikan heti sopivan lähihoitajan löydyttyä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438028
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siuntio