(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan kesäsijaisuus Martinlaakson kotihoidossa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Martinlaakson kotihoito Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.06.2019 - 01.09.2019

Tervetuloa osaavaan joukkoomme lähihoitaja tai alan opiskelija!

Haemme kesän ajaksi Martinlaakson kotihoitoon lähihoitajia / tai hoitoalan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin ajalle 3.6.-1.9.2019. Martinlaakson kotihoito sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, juna-aseman vieressä. 

Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissa. Palvelumme perustuu vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja henkilöstömme välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Lähihoitajan tehtävässä tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkeluvan. Jos sinulla ei ole Vantaan kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan Vantaan lääkehoitosuunnitelman mukaisen sijaisen lääkeluvan koeaikana.

Odotamme Sinulta motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Työn luonteesta johtuen edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Kotona asumisen tuen tulosyksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta. Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon perus- ja tukipalveluin, vanhusten- ja vammaisten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.-

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:

 - Sijaisen lääkehoitoluvan suorittamista koeajalla. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti 

Palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen mukaan

Työpaikkojen lukumäärä: 3 

Koeaika: koeaika on puolet työsuhteen pituudesta 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde Työaika: 38 h 45 min/viikko kaksivuorotyö

Yhteystiedot:

Juvanen, Sari
kotihoidon esimies
050 304 5446
sari.juvanen@vantaa.fi

Jalonen-Tuovila, Mia
kotihoidon esimies
040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.