Lähihoitajan kesäsijaisuus, Lappajärvi
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsitkö kesäsijaisuutta ikäihmisten parista? Nyt sinulla on mahdollisuus napata itsellesi lyhyehkö kesäsijaisuus Lappajärvellä sijaitsevasta palveluasumisen yksiköstä. Sijaistarve on alkaen mahd. pian ja 15.8.21 saakka. Työntekijälle on tarjolla täydet työtunnit ja työ on 2-vuorotyötä.

Kohteen ja työn kuvaus:

Yksikkö tarjoaa palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista, eli ympärivuorokautista hoivaa. Palveluasumisen paikkoja on 25 ja ympärivuorokautisen asumisen paikkoja 16. Hoivakoti on suunniteltu turvalliseksi ikäihmiselle, joille itsenäinen arki ei ole enää mahdollista, tuoden asukkailleen kodinomaisen tunnelman sekä päivittäisiä sosiaalisia kohtaamisia viriketoiminnan ohella. 

Työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa (jos sinulla on lääkeluvat voimassa!). Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä viriketoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Työskentelet yhdessä muun tiimin kanssa. Kyseessä on 2-vuorotyö ja sijaisuuden kesto on joustavasti sovittavissa.

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus tai vähintään 120 osp opinnoista suoritettuna. Myös sairaanhoitaja-opiskelijat (väh. 60 op suorittaneet) otetaan haussa huomioon sijaisuutta koskien! Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi. Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen!

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle kokemusvuosiisi perustuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!


Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471334
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappajärvi