Lähihoitajan kesäsijaisuus Jyväskylässä
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Oletko vailla uusia tuulia työrintamallesi? Haluaisitko kehittää itseäsi ja saada arvokasta kokemusta hoitotyöstä? Etsimme nyt lähihoitajaa hoitovapaan sijaisuuteen Jyväskylään! Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan tässä haussa huomioon. Sijaisuuden aloitus on mieluiten heinäkuun 2021 aikana ja kesto elokuun loppuun saakka. 

Työnkuvaus:

Työkohde tarjoaa tehostettua palveluasumista 21:lle vammautuneelle henkilöille ympäri vuorokauden. Talon asukkaat ovat vaikeasti vammautuneita henkilöitä, joiden avuntarve on vaihteleva. Osa pärjää itsenäisemmin ja osa tarvitsee enemmän tukea arjen askareisiin. Työtapa on kuntouttava ja hoidossa hyödynnetään apuvälineitä ja teknologiaa. Työ pitää sisällään lääke- ja perushoitoa, asiakkaiden arjen sujuvuuden turvaamista ja omaisyhteistyötä. Töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työ on 2-vuorotyötä.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Toivomme, että olet lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus vammaispalveluiden parissa työskentelystä on etu. Mikäli sinulta löytyy tutkinnon lisäksi myös voimassa olevat lääkeluvat, EA-kortti tai hygieniapassi, niin ne ovat plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys! Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös kohteessa. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös asianmukaisen, hyvän korvauksen. Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja mukavassa ja modernissa työkohteessa, joka on hyvien yhteyksien päässä ja monipuolisten palveluiden lähettyvillä. Lisäksi meidän MediPowerin tiimi on työsuhteesi ajan päivittäin tukenasi, ja meidät saa aina helposti kiinni!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn, että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Ellen, Miia ja Aleksandra.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469902
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä