Lähihoitajan keikkatyö, Vaasa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Etsimme nyt aktiiviseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön lähihoitajia keikkatyöhön. Hoivatyöskentelyn avainasemassa on arvostava ja läsnäoleva kohtaaminen, jonka kautta työ tarjoaa merkitystä niin hoitajalle kuin myös hoidettavalle. Työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin työvuoroihinsa ja tuntityömääräänsä!

Työnkuvaus: 

Yksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ja ympärivuorokautista yksilöllistä hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Tässä kodinomaisessa yksikössä tehdäänkin töitä potilaslähtöisesti ja kuntouttavalla työotteella. Työ pitää sisällään lähihoitajan päivittäisiä perushoidollisia töitä ja asiakkaiden arjen tukemista. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työvuoroja on välittömästi tarjolla!

Toivomme:

Sinun tulisi olla lähihoitaja tai 2/3 opinnoista suorittanut lähihoidon opiskelija, jolla on aktiivinen ja potilaslähtöinen ote hoitotyöhön. Työkielenäsi sinun tulisi pysytä käyttämään niin suomea kuin myös ruotsia. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa!

Tarjoamme:

Tässä yksikössä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi. Työn aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja potilaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu kivuttomasti. Me MediPowerilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoivettasi kuunnellen, sekä olemme jatkuvasti puhelinsoiton päässä!

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419921
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjanmaa, Vaasa