Lähihoitajan keikkatöitä, Turku
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Etsimme Turun seudulle lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet keikkalaiset ansaitsevat ensimmäisestä vuorostaan rahallisen bonuksen palkan lisäksi!

Työnkuvaus:

Keikkakohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille tai vammaisille asukkaille suunnattuja palvelutaloja ja asumispalvelukeskuksia. Kohteet sijaitsevat ympäri Turun seutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat paikat, joissa työskennellä. Keikat ovat pääsääntöisesti aamu- tai iltavuoroja ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan perushoidolliset tehtävät, viriketoiminta ja asukkaiden avustaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen, palkkaus sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. MediPowerin työntekijöillä on myös mahdollisuus ansaita erilaisia bonuksia kilpailukykyisen palkan lisäksi. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Keikkaringissämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, niin laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä tai sähköpostia itsestäsi kertoen. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman tuntipalkkatoiveesi!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516613
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku