Lähihoitajan keikkatöitä Pirkanmaalla
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Oletko reipas lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä, jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Etsimme Pirkanmaan alueelle (mm. Tampere, Nokia, Kangasala) lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Nyt meillä on käynnissä myös kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta tuntuvan bonuksen! 

Työnkuvaus:

Kohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja ikäihmis- sekä vammaispuolella. Työ pitää sisällään perushoitoa sekä asiakkaiden arjen sujuvuuden turvaamista ja asiakaspalvelua. Työvuorot mitä haluat tehdä ovat täysin sinun päätettävissäsi ja vuorojen varaaminen tapahtuu helppokäyttöisen sovelluksemme avulla!

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli sinulta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys.

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen, palkkaus sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Keikkaringissämme sinulla on käytössä puhelinsovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja myös nopealla aikataululla.


Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Avainsanat: lähihoitaja, Pirkanmaa, Nokia, Kangasala, Tampere, keikkatyö, sijaisuus
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1517648
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere