Lähihoitajan keikkatöitä Oulussa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai sote-alan opiskelija etsimässä joustavaa työtä? Haluaisitko myös saada tärkeästä työstäsi hyvän korvauksen? Haemme nyt Oulun alueelle lähihoitajia keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Vapaita keikkatyövuoroja on nyt tarjolla heti lähipäiville! Lisäksi meillä on nyt käynnissä kampanja, jossa jokainen uusi keikkalainen ansaitsee bonuksen ensimmäisestä keikkavuorostaan.

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisiin ikäihmisille, liikunta- sekä kehitysvammaisille suunnattuihin palveluasumisyksikköihin. Kohteet sijaitsevat ympäri Oulun seutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet, joissa työskennellä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaalisia taitoja. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. 

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet saattavat vaihtua ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa - saatkin oman MediPowerin yhteyshenkilön, joka on aina helposti viestin päässä tavoitettavissa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Palkka myös maksetaan sinulle ripeästi 2 viikon välein ja palkkaus on sopimuksen mukaan! Keikkatyö meidän kauttamme tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kartuttaa monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. 

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa helposti viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi ja kertoa siellä itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528034
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu