Lähihoitajan keikkatöitä Oulussa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä, jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen?

MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Etsimme Oulun alueelle lähihoitajia, tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään pääasiassa yksityisiin ikäihmisille, kehitys- sekä liikuntavammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Kohteet sijaitsevat ympäri Oulun seutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet joissa työskennellä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämmellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779. Käsittelemme hakemuksia arkipäivisin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman tuntipalkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399953
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu