(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä Oulussa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme nyt lähihoitajia Oulussa sijaitsevaan hoivakotiin. Tarjolla on ensisijaisesti keikkaluontoista työtä!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Oulussa sijaitseva 4 ryhmäkotia käsittävä hoivakoti, joka on suunnattu ikäihmisille. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille niin ympärivuorokautista kuten kevyempääkin hoivapalvelua asukkaan toimintakyvystä riippuen. Asukkaiden avuntarve on siis vaihteleva. Osalla saattaa olla fyysisiä toimintarajoitteita tai muisisairauksia ja osa taas toimii hyvinkin itsenäisesti pienellä avustuksella. Muutama vuosi sitten valmistunut palvelukoti sijaitsee luonnon läheisyydessä rauhallisella alueella.

Lähihoitajan keikkaluontoiseen työhön kuuluu kohteessa ikäihmisten sujuvan arjen ja laadukkaan elämän edistäminen ja tukeminen. Perushoitotyö, ruokahuolto, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat yleisimpiä työtehtäviä. Lisäksi yhteistyö muun henkilökunnan ja omaisten kanssa kuuluu rooliin. Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi, jotka omistaessasi voit osallistua myös lääkehoitoon. Lääkeluvat eivät ole kuitenkaan pakolliset. Hakijan tulisi kuitenkin olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vaihtoehtoisesti opiskelijalla tulee olla vähintään 120 osp suoritettuna.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä merkityksellisessä työroolissa ikäihmisten arkea tukien. Mahdollisuus vaikuttaa työarkeesi, hyvähenkinen työporukka ja mukavat työtehtävät takaavat sinulle tästä kivan keikka- tai sijaisuuskohteen.

Työllistymismuoto on vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi! Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Täytämme paikat heti, kun sopivia lähihoitajia löytyy! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa keikkailun.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi