(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä Nokialla
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Etsimme lähihoitajia keikkatyöhön kehitysvammatyön pariin asiakkaallemme Nokialle. Kohde on tehostettua palveluasumista tarjoava koti kehitysvammaisille henkilöille. Kohteessa on kolme eri taloa samassa osoitteessa, jotka tarjoavat tilapäishoitoa, pysyvää asumista, sekä päivätoimintaa aikuisille ja lapsille. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ei ole välttämättömyys, tärkeintä on hyvä asenne ja aito halu oppia!

Työnkuvaus:

Työnkuva vaihtelee sen mukaan, missä asiakkaamme talossa keikkavuoro tapahtuu. Yleisesti ottaen työ pitää sisällään perushoitoa, viriketoimintaa sekä yleistä asiakkaiden arjen sujuvuuden turvaamista. Työajat ovat täysin sinun päätettävissäsi ja vuorot varataan helposti sovelluksen kautta. Tarjolla on tarpeen mukaan aamu-, ilta- sekä yövuoroja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa 

- Valviran laillistusta (Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon)

- Reippautta ja oma-aloitteisuutta

- Hyviä vuorovaikutustaitoja 

Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä, voimassaolevat lääkeluvat, EA ja hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle:

- Kilpailukykyisen palkan

- Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin 

- Perehdytyksen työtehtäviin

- Monipuolisen työpaikan mukavilla työkavereilla 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa tietoja itsestäsi sähköpostitse ellen.book@medipower.fi tai vaikka WhatsAppilla 044 7164 779.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779