Lähihoitajan keikkatöitä Jyväskylässä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Oletko reipas lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä, jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen?

Etsimme nyt Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaistevalle asiakkaallemme lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Työnkuvaus:

Työkohde tarjoaa tehostettua palveluasumista 21:lle vammautuneelle henkilöille ympäri vuorokauden. Talon asukkaat ovat vaikeasti vammautuneita henkilöitä, joiden avuntarve on vaihteleva. Työtapa on kuntouttava ja hoidossa hyödynnetään apuvälineitä ja teknologiaa. Työ pitää sisällään perushoitoa sekä asiakkaiden arjen sujuvuuden turvaamista ja asiakaspalvelua.

Keikkatyössä ty
övuorot joita haluat tehdä ovat täysin sinun päätettävissäsi! Pääasiassa tarjolla on aamu- ja iltavuoroja. Töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli sinulta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys!

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä:

Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

p. 050 436 5452

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1326384
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä