(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä, Jyväskylä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Oletko reipas lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä, jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? Etsimme nyt Jyväskylän alueelle lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin sekä sijaisuuksiin.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Työnkuvaus:

Keikkatyössä kohteet vaihtelevat asiakasyritystemme tarpeiden mukaan. Tarjolla on vuoroja niin ikäihmisten palveluasumisessa kuin vammaispuolenkin kohteissa sekä kotihoidossa. Keikkatyössä työvuorot joita haluat tehdä ovat täysin sinun päätettävissäsi! Pääasiassa tarjolla on aamu- ja iltavuoroja. Töitä tehdään yhdessä muun hoitotiimin kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli sinulta löytyy voimassa olevat lääkeluvat, on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys!

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Vastaavasti voit jättää hakemuksesi helposti vaikkapa WhatsAppissa!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779

ellen.book@medipower.fi