(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä ja sijaisuus, Hirvensalo
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haluaisitko työskennellä vehreässä ja kotoisassa miljöössä, jossa puitteet on suunniteltu tukemaan optimaalista ikäihmisten hoitotyötä. Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa pidempiaikaisiin keikkatöihin ja sijaisuuteen ajalle 11.9.-23.9.2020. Tämä yksityisomisteinen hoitokoti tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä virikkeellistä toimintaa idyllisessä ympäristössä. 

Kohteen- ja työnkuvaus:

Hirvensalossa toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 26 asukaspaikkaa jakautuvat. Tämän kohteen tekemisessä korostuu yrittäjävetoinen välittäminen. Kohteen palveluihin kuuluvat viihtyisän ja turvallisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, rentoutushetket sekä niin kulttuurinen, kuin myös terapeuttinen toiminta useissa eri muodoissa. Kohteessa on myös oma geriatrian ja neurologian erikoislääkäri.

Kohteemme etsii lähihoitajia, joilta onnistuu ikäihmisten perushoivatyöskentely muistisairaiden asiakkaiden kanssa. Lähihoitajan  työtehtäviin kohteessa kuuluu hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden huomiointi. Kyseessä on aamupainotteinen 2-vuorotyö.

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Kohde arvostaisi myös voimassa olevia lääkelupia sekä aiempaa kokemusta muistisairaiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon. MediPower tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, joka maksetaan kahden viikon välein ja HR-tiimimme on tukenasi koko prosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024