(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä ja sijaisuuksia kehyskunnissa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme lähihoitajia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin Uudenmaan alueelle, erityisesti alueille Järvenpää, Kerava, Hyvinkää, Vihti ja Tuusula sekä Lohja. Halutessasi voit työskennellä myös pääkaupunkiseudulla! 

Kohteemme ovat pääasiassa yksityisiä Palvelutaloja, vanhus- sekä vammaispuolella. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse työaikoihisi!

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää lähihoitajan ammattinimikettä, sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.  Lisäksi toivotaan hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan myös potilastietojärjestelmän tuntemus. 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakulomake alla olevasta linkistä! 

Toivomme työntekijältämme:

- lähihoitajan tutkintoa ja Valviran laillistusta
- hyvät sosiaaliset taidot 
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
- lääkeluvat plussaa sekä lainmukainen rokotussuoja
- olet luotettava, suoraselkäinen ja asiakaspalvelu 10 +

Jos edellä mainitut kriteerit täyttyvät kohdallasi ja koet olevamme etsimämme henkilö, täytä hakemus sivuillamme jo tänään! Lisätietoja: Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.