(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä Huittisissa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme nyt Huittisiin asiakkaallemme lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelijoita keikkatöihin!

Työn ja kohteen kuvaus:

Keikkatyökohde on ikäihmisille suunnattu 30 asukkaan hoivakoti, jossa tarjotaan palveluasumista, tehostettua palveluasumista sekä lisäksi myös lyhytaikaista intervallihoitoa.

Työ pitää sisällään perushoitoa, asiakkaiden avustamista kaikissa päivittäisissä askareissa sekä yleistä seuranpitoa ja viriketoiminnassa auttamista. Lääkeluvalliset hoitajat pääsevät osallistumaan myös lääkehoitoon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja tarjoammekin sinulle pääasiassa aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme sinulle:

Tässä tehtävässä pääset itse vaikuttamaan tuleviin työvuoroihisi sekä työtuntimäärääsi. Voit ottaa vastaan juuri ne keikat, mitkä sinulle sopivat! Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan (enemmän kuin TES!) ja lisäksi yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan lomakorvauksen lisäksi. MediPowerin tiimi on myös tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin ota meihin yhteys pikaisesti! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla p. 044 716 4779 tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi