(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä Hartolassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme lähihoitajia ja lähihoitaja-opiskelijoita keikkatyöhön asiakkaallemme Hartolaan.

Työnkuvaus:

Kohde on palveluasumista tarjoava ja ikäihmisille suunnattu. Osa asukkaista on muistisairaita. Kohteessa on yhteensä noin 40 asukasta. Kohteessa on myös lyhytaikaisen asumisen palveluja.

Lähihoitajan työhön sisältyy keikkavuoroissa pääasiassa perushoidolliset tehtävät kuten hygieniahuolto ja ruokahuolto sekä viriketoiminnan toteuttaminen. Myös lääkehoito kuuluu työnkuvaan halutessasi, jos sinulla on voimassa olevat LOVe-lääkeluvat ja teet enemmänkin työvuoroja.

Keikkavuoroja on tarjolla tarpeen mukaan ja me MediPowerilta tarjoamme sinulle näitä vuoroja ja saat itse päättää, otatko niitä vastaan!

Tarjoamme:

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä hyvän korvauksen, sekä mikä parasta, saat mahdollisuuden määritellä itse omia työaikojasi. Meillä MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen tiimi, joka vastailee mieltäsi painaviin kysymyksiin. Olemme helposti ja nopeasti tavoitettavissa, joten apua on aina saatavilla - vuoden jokaisena päivänä! Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja. 

Arvostamme:

Toivomme, että olet Valviran laillistuksella varustettu valmistunut lähihoitaja, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Myös aikaisempi työkokemus ikäihmisten parista on toivottavaa. Tärkeintä on kuitenkin iloinen mieli ja hyvä sekä reipas asenne työtä kohtaan! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppilla tai sähköpostilla. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi