Lähihoitajan keikkatöitä Hangossa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Oletko iloinen ja ahkera lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä työtä jolla on merkitys? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? MediPower on luotettava ja kotimainen yli 10 vuotta toiminut hoitoalaan erikoistunut rekrytointiyritys. Etsimme Hangon ja Raaseporin seudulle lähihoitajia ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita keikkatöihin!

Huom! Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet keikkalaiset ansaitsevat ensimmäisestä vuorostaan rahallisen bonuksen!

Työnkuvaus:

Keikkakohteemme ovat pääasiassa yksityisiä ikäihmisille tai vammaisille asukkaille suunnattuja palvelutaloja ja asumispalvelukeskuksia. Kohteet sijaitsevat ympäri Hangon ja Raaseporin seutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat paikat, joissa työskennellä. Keikat ovat pääsääntöisesti aamu- tai iltavuoroja koko viikon akselilla. Toisinaan tarjolla on myös yövuoroja! Työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan perushoidolliset tehtävät, viriketoiminta ja asukkaiden avustaminen kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. 

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Lääkeluvat ovat eduksi, mutta eivät täysin pakolliset.

MediPower tarjoaa:

Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä sinulle hyvän korvauksen. Keikkatyö on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. MediPowerin työntekijöillä on myös mahdollisuus ansaita erilaisia bonuksia kilpailukykyisen palkan päälle. Lisäksi MediPowerin oma innokas tiimi on myös jokaisena päivänä helposti tavoitettavissasi ja meihin saa ottaa aina yhteyden, kun jokin askarruttaa mieltä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit keikkailusta, niin laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa viestiä tai sähköpostia itsestäsi kertoen. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman tuntipalkkatoiveesi!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445630
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hanko, Raasepori