Lähihoitajan keikkatöitä Haminassa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haemme nyt lähihoitajia Haminassa sijaitsevaan ikäihmisten hoivakotiin keikkatöihin. Tarjolla on pääasiassa aamu- sekä iltavuoroja keikkaluontoisesti arkisin sekä viikonloppuisin. Saat itse päättää vuorot, joita otat vastaan.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorosta bonuksen! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Haminassa sijaitseva hoivakoti, joka on suunnattu ikäihmisille. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille niin pitkäaikaista kuin lyhytaikaista asumispalvelua. Kohteessa on useampi ryhmäkoti, joissa on vaihdellen 12-26 asukaspaikkaa. Asukkaiden avuntarve vaihtelee. Osalla saattaa olla fyysisiä toimintarajoitteita tai muisisairauksia ja osa taas toimii hyvinkin itsenäisesti pienellä avustuksella. Palvelukoti on hyvin viihtyisä ja sijaitsee rauhallisella alueella.

Lähihoitajan työhön kuuluu kohteessa ikäihmisten sujuvan arjen ja laadukkaan elämän edistäminen ja tukeminen. Perushoitotyö, ruokahuolto, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat oleellisia työtehtäviä. Lisäksi yhteistyö muun henkilökunnan ja omaisten kanssa kuuluu rooliin. Työtä voi tehdä yksittäisissä vuoroissa, 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä toiveesi mukaan. Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakolliset. Hakijalta toivomme Valviran nimikelaillistusta lähihoitajaksi tai opiskelijalta vähintään 80 osp suoritettuna.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä lämminhenkisessä työyhteisössä ja merkityksellisessä roolissa ikäihmisten arkea tukien. Mahdollisuus vaikuttaa työarkeesi, hyvähenkinen työporukka ja mukavat työtehtävät takaavat sinulle tästä kivan keikkapaikan.

Työllistymismuoto on ainakin alkuun vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi! Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta.

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse (yhteystiedot alla). Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa keikkatyöt.

Lisätiedot:

HR-Trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520765
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kymenlaakso, Hamina, Kotka