(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan keikkatöitä Haminassa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme nyt lähihoitajaa Haminassa sijaitsevaan hoivakotiin. Tarjolla on ensisijaisesti keikkaluontoista työtä ja sijaisuuksia.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Haminassa sijaitseva hoivakoti, joka on suunnattu ikäihmisille. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille niin pitkäaikaista kuin lyhytaikaista asumispalvelua. Kohteessa on useampi ryhmäkoti, joissa on vaihdellen 12-26 asukaspaikkaa. Asukkaiden avuntarve vaihtelee. Osalla saattaa olla fyysisiä toimintarajoitteita tai muisisairauksia ja osa taas toimii hyvinkin itsenäisesti pienellä avustuksella. Palvelukoti on hyvin viihtyisä ja sijaitsee rauhallisella alueella.

Lähihoitajan työhön kuuluu kohteessa ikäihmisten sujuvan arjen ja laadukkaan elämän edistäminen ja tukeminen. Perushoitotyö, ruokahuolto, viriketoiminnan suunnittelu ja toteutus ovat oleellisia työtehtäviä. Lisäksi yhteistyö muun henkilökunnan ja omaisten kanssa kuuluu rooliin. Työtä voi tehdä yksittäisissä vuoroissa, 2-vuorotyönä tai 3-vuorotyönä toiveesi mukaan. Voimassa olevat LOVe-lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakolliset. Hakijan tulisi kuitenkin olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan tavan tehdä töitä lämminhenkisessä työyhteisössä ja merkityksellisessä roolissa ikäihmisten arkea tukien. Mahdollisuus vaikuttaa työarkeesi, hyvähenkinen työporukka ja mukavat työtehtävät takaavat sinulle tästä kivan keikka- tai sijaisuuspaikan tai jopa vakituisen uuden työn.

Työllistymismuoto on ainakin alkuun vuokratyöpaikka, eli työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja me olemme palkanmaksajasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi tuntipalkkatoiveesi! Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme tavoitettavissasi jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan ja meihin voi ottaa aina yhteyden tilanteesta riippumatta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Täytämme paikat heti, kun sopivia lähihoitajia löytyy! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen. Kerro myös, milloin voisit aloittaa työt.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi