(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan äitiyslomasijaisuus
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme asiakkaallemme Lappeenrantaan Lähihoitajaa äitiyslomasijaisuuteen. Kohde on vanhuksille suunnattu 7 asukkaan kodinomainen yksityinen hoivakoti, jossa asustelee myös yksi kissa. Sijaisuus alkaa noin puolessa välissä syyskuuta ja jatkuu ainakin vuoden verran.

Työtehtävä:

Hoitajana työskentelet osana pienempää työyhteisöä varmistaen asiakkaiden hyvän ja turvallisen arjen toteutumisen yksikössä. Hoivakodissa työskennellään pääosin yksin, joten tämä vaatii rohkeaa ja reipasta luonnetta ja ongelmanratkaisukykyjä. Työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävässä eduksi katsomme:

Toivomme että hakija olisi omatoiminen ammattilainen, joka haluaa olla kehittämässä ja tukemassa asukkaiden laadukasta arkea. Hakijalla tulee olla Lähihoitajan tutkinto, mutta huomioimme myös opiskelijat. Lääkeluvat ovat pakolliset tässä tehtävässä.

Hakuprosessi:

- Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si sähköpostitse osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme nopeastikin yhteydessä potentiaalisiin hakijoihin.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452