(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/mielenterveyshoitaja/mielisairaanhoita (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Tehtävän kuvaus


Auroran sairaala muodostaa Helsingin kaupungin psykiatrisen sairaalahoidon keskuksen ja se on osa terveys- ja päihdepalveluja. Psykiatrinen sairaalahoito jakautuu mielialahäiriö- ja akuuttilinjaan sekä psykoosilinjaan. Mielialahäiriö- ja akuuttilinjaan kuuluu akuuttiosastoja, mielialahäiriöosastoja ja akuuttipäiväosasto. Psykoosilinjaan kuuluu akuutti- ja kuntoutusosastoja sekä tehostettua ja liikkuvaa avohoitoa.

Haemme neljää mielisairaanhoitajaa vakituiseen toimeen psykoosilinjan osastoille seuraavasti:
Osastot 15-2B ja 15-3C (kaksi työpaikkaa) ovat profiloituneet uusiutuvien psykoosien lyhytaikaiseen hoitoon. Kummallakin osastolla on 12 potilaspaikkaa.

Osasto 15-3B (yksi työpaikka) on profiloitunut ensipsykoosiin sairastuneiden potilaiden hoitoon. Osastolla on 12 potilaspaikkaa.

Osasto 16-1A (yksi työpaikka) on profiloitunut psykiatrista pitkäaikaiskuntoutusta vaativien potilaiden hoitoon. Lisäksi osasto toimii tukiosastona Auroran Liikkuvalle avohoidolle virka-ajan ulkopuolella. Osastolla on 16 potilaspaikkaa.

Mielisairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. potilaan psykiatrisen hoitotyön toteuttaminen esim. hoitokokoukset, hoidolliset keskustelut, ryhmien ohjaaminen, perhe- ja verkostotyö, kotikäynnit, kuntoutus, ohjaus ja neuvonta sekä potilaan jatkohoidosta huolehtiminen ja yhteistyö hoitojärjestelmän eri tahojen kanssa. Hoitotyön kehittäminen on myös tärkeä osa työtä.


Tehtävissä edellytetään kykyä tavoitteelliseen ja yksilölliseen hoitotyöhön, kykyä potilaan kokonaistilanteen selvittelyyn ja arviointiin sekä hoidon suunniteluun.

Tehtävät täytetään 2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Helsingin kaupunki tukee ja mahdollistaa työntekoa erilaisin työsuhde-eduin. Lisätietoja niistä saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Hae tehtävää sähköiseseti osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


soveltuvuutta tehtävään.