(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella (25 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua opiskella lähihoitajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella? Nyt siihen on mainio mahdollisuus Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalla!

Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena 29.1.2020 ja se jatkuu 20.5.2020 saakka. Tänä aikana suoritat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osan. Koulutukseen voidaan valita 25 opiskelijaa.

Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja alalle käytännössä soveltuvuutensa osoittaneet suorittavat perustutkinnon loppuun oppisopimuksella. Osaamisala on valintasi mukaan joko vammaistyö tai ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen. Oppisopimus alkaa 1.6.2020 ja se kestää enintään kaksi vuotta.

Oppisopimuksen aikaiset työpaikat ovat sosiaali- ja terveystoimialan vammaispalveluissa, kotihoidossa ja seniorikeskuksissa. Osa työvuoroista sijoittuu iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1815, 67 euroa/kk.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja soveltuvuustestaukseen, jotka pidetään perjantaina 10.1.2020. Suomen kielen riittävän taidon arvioimiseksi muunkieliset hakijat ohjataan tarvittaessa kielitestiin, joka pidetään ennen soveltuvuustestiä keskiviikkona 8.1.2020. Koulutukseen valitut saavat tiedon viimeistään torstaina 16.1.2020.

Lisätietoja lähihoitajan työstä sosiaali- ja terveystoimialalla antaa henkilöstösuunnittelija Leena Kärnä, puh. 09 310 42350 ja opiskelusta Stadin aikuisopistossa hoitotyön opettaja Teija Puukko, puh. 040 8478684.
Tietoa työvoimakoulutuksen etuuksista ja koulutukseen hakeutumisesta saat TE-palveluiden työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702. Rekrytointikoulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja ylläpitokorvausta.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN: Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus. Hakusanana toimii koulutuksen numero 688762. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.
Paperihakemus on mahdollista jättää TE-toimistoon.

HUOM! HAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN EI ONNISTU KAUPUNGIN JÄRJESTELMÄÄN.

Koulutuksemme on tarkoitettu juuri sinulle, joka
• olet kiinnostunut hoitoalasta
• olet soveltuva hoitoalalle
• olet vähintään 20-vuotias HELSINKILÄINEN
• sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito (B2.1)
• sinulla on hyvä terveys ja sitoudut ottamaan kaikki tarvittavat, työn kannalta pakolliset rokotukset
• pystyt tekemään 3-vuorotyötä
• sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa.

Mikäli olet tehnyt aikaisemmin asiakaspalvelu- tai hoitotyötä, se luetaan sinulle eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi