Lähihoitajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella (20 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua opiskella lähihoitajaksi rekrytointi- ja oppisopimuskoulutuksella? Nyt siihen on mainio mahdollisuus Helsingin sosiaali- ja terveystoimialalla!

Koulutus alkaa rekrytointikoulutuksena 9.8., ja jatkuu 10.12.2021 saakka. Tänä aikana suoritat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta (lähihoitaja) kasvun ja osallisuuden edistäminen -tutkinnon osan. Koulutukseen voidaan valita 20 opiskelijaa.

Rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja alalle käytännössä soveltuvuutensa osoittaneet suorittavat perustutkinnon loppuun oppisopimuksella. Osaamisala on valintasi mukaan joko sairaanhoito ja huolenpito tai ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen. Oppisopimus alkaa 31.12.2021 ja se kestää enintään kaksi vuotta.

Oppisopimuksen aikaiset työpaikat ovat sosiaali- ja terveystoimialan vammaispalveluissa, kotihoidossa ja seniorikeskuksissa. Osa työvuoroista sijoittuu iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Tehtäväkohtainen palkka oppisopimuksen alkaessa on 1857,46 euroa/kk.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja soveltuvuustestaukseen, jotka pidetään maanantaina 14.6.2021. Suomen kielen riittävän taidon arvioimiseksi muunkieliset hakijat ohjataan tarvittaessa kielitestiin, joka pidetään ennen soveltuvuustestiä. Koulutukseen valitut saavat tiedon viimeistään perjantaina 18.6.2021.


Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan kanssamme torstaina 29.4. klo 12-13. Pääset osallistumaan infoon klikkaamalla tätä linkkiä


Lisätietoja lähihoitajan työstä sosiaali- ja terveystoimialalla antaa työvoimasuunnittelija Tiina Luoma, puh. 09 310 50881 ja opiskelusta Stadin aikuisopistossa hoitotyön opettaja Teija Puukko, puh. 040 8478684.

Tietoa työvoimakoulutuksen etuuksista ja koulutukseen hakeutumisesta saat TE-palveluiden työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702. Rekrytointikoulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja ylläpitokorvausta.

KOULUTUKSEEN HAKEUTUMINEN: Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus. Hakusanana toimii koulutuksen numero 698829. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.
Paperihakemus on mahdollista jättää TE-toimistoon.


HUOM! HAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN EI ONNISTU KAUPUNGIN JÄRJESTELMÄÄN.

Koulutuksemme on tarkoitettu juuri sinulle, joka
- olet kiinnostunut hoitoalasta
- olet soveltuva hoitoalalle
- olet vähintään 20-vuotias HELSINKILÄINEN
- sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito (B2.1)
- sinulla on hyvä terveys ja sitoudut ottamaan kaikki tarvittavat, työn kannalta pakolliset rokotukset
- pystyt tekemään 3-vuorotyötä
- sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa.

Tästä linkistä pääset katselemaan esittelyvideon lähihoitajan työstä.

Mikäli olet tehnyt aikaisemmin asiakaspalvelu- tai hoitotyötä, se luetaan sinulle eduksi.

Meillä on käynnissä haku myös hoiva-avustajakoulutukseen. Mikäli sekin koulutus kiinnostaa sinua, jätä hakemus > uranumero 698830

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442389
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki