(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/kahvilatyöntekijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Saga Palvelutalo Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanaalin vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville ikäihmisille sekä 18-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Care kuuluu Esperi Care –konserniin.

Haemme Saga Kanalinrantaan LÄHIHOITAJAA, jolla valmius työskennellä myös kahvilassa. Työ on osa-aikaista työtä jakautuen aamu- ja iltavuoroihin, sekä viikonloppuihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työnkuva sisältää lähihoitajan työtä, vastaanotossa palvelemista sekä kahvilatyöskentelyä. Toivomme kokemusta lähihoitajan työn lisäksi ravintolamaailmasta. Lähihoitajan työ on vastuullista asukkaiden avustamista ja toimintakyvyn tukemista päivittäisissä askareissa.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen työntekijä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Sagassa saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja Sanna Järvenpää, puh. 050 595 2618 tai sanna.jarvenpaa@sagacare.fi.


Hakuaika päättyy 31.10.2018.

Saga Care on Savuton Työpaikka.