(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoiva-avustaja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Esperi hoivakoti Rautuhovi tarjoaa kodin 32:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakoti Rautuhovissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Haemme LÄHIHOITAJAA/HOIVA-AVUSTAJAA keikkatyöhön tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Huomioimme haussa myös hoiva-avustajat.Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Johanna Poranen, 050 577 2004, johanna.poranen@esperi.fi.


Esperi on Savuton Työpaikka.