(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme iloiseen ja mahtavaan joukkoomme ammattitaitoista lähihoitajaa pitkään määräaikaiseen sijaisuuteen 15.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ meillä kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä. Hoitoa toteutetaan yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Saat omat vastuuasiakkaat, joiden hoitoa suunnittelet, toteutat ja arvioit yhdessä tiimin sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Saat hyvän perhedytyksen työhösi. Meillä sinua kuunnellaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi.

Työpisteemme sijaitsee aivan junaradan varrella Oulunkylän terveysaseman yhteydessä, joten pääset helposti julkisilla suoraan ovelle ja kohta ohi vilistää myös Raide-Jokeri.

Käytössämme on Pegasosmukana- toiminnanohjausjärjestelmä ja kevään aikana kouluttaudumme ja siirrymme Apotti- potilastietojärjestelmän käyttöön. Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä sekä autoja liikkumista helpottamaan. Saman katon alla toimii toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto.

Hoitajan kelpoisuus on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Aiempi kotihoidon kokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea reipas työote ja hyvä asenne on tärkeintä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Emmi Pöyhönen p. 09 310 69244, arkisin klo 9-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/