(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme Viikki 2 lähipalvelualueelle lähihoitajaa/hoitajaa 2.11. 2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistomme sijaitsee Pukinmäessä, juna-aseman vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.Lähipalvelualueen henkilökunta koostuu neljästä terveyden-/sairaanhoitajasta, 16 lähihoitajasta ja yhdestä kotiavustajasta. Asiakkaamme asuvat Helsinki 00790- postinumeron alueella Viikissä.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu kotona asuvien vanhusten ja vammaisten perushoito ja -hoiva sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Työsi sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ on monipuolista hoito-ja hoivatyötä ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista. Käytössämme on PegasosMukana toiminnanohjausratkaisu, jonka avulla työntekijät kirjaavat ja päivittävät käyntitietoja matkapuhelimella. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta-ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa. Perehdytämme sinut työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut esim. edullisen työsuhdeasunnon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin.

Käy katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertova video alla olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Voit tehdä hoitajatestin osoitteessa www.hel.fi/toihinkotihoitoon .
Sivustolla voit tutustua lisää kotihoitoon ja Helsingin kaupunkiin työnantajana.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Ajokortin ja kokemuksen kotihoidosta

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiina Hyttinen, kotihoidon ohjaaja. p. 040 334 0610

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/