(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Tehtävän kuvaus

Miltä tuntuisi työskennellä tiimissä, jossa tuoreimman Kunta10-mittauksen mukaan muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti? Sosiaalista pääomaa ja työn mielekkyyden kokemusta löytyy yli valtakunnan keskiarvon. Olemme humoristinen, osaava ja kehittämismyönteinen tiimi, jossa työskentelee monenlaisen työkokemuksen omaavia henkilöitä.

Laajasalo 1 ja 2 lähipalvelualueen kotihoidon tiimit ja asiakkaat kaipaavat joukkoonsa lähihoitajaa. Meitä osaajia Laajasalossa on kahden esihenkilön lisäksi 35.

Perustehtävämme on tuottaa hoitoa ja hoivaa siten, että asiakkaamme voivat elää ja asua omannäköisesti ja turvallisesti omissa kodeissaan. Lähihoitajana työsi kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta, arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimit myös asiakkaittesi vastuuhoitajana huolehtien muun muassa hoitosuunnitelmien päivittämisestä, RAI-arviointien tekemisestä sekä yhteydenpidosta omaisiin.

Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja hoidettavien asioiden loppuun asti saattamista.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto
Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, johon kuuluu myös huumausainetestiä koskeva todistus.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidonohjaaja Pia Kindstedt p. 09 310 74890, pia.kindstedt@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/