(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölö 2 kotihoitoon kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen, joka täytetään 8.6.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Töölö 2 lähipalvelualue sijaitsee Etu-Töölössä Kivelän alueen piha-alueella. Asiakkaamme asuvat lyhyiden kulkumatkojen päässä, matkat voit taittaa kävellen tai pyörällä.

Kotihoitotyö on monipuolista ja itsenäistä. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Kotihoitotyö pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaanhoitoa sekä mielenterveys-ja päihdeasiakkaiden kohtaamista. Tiimissämme toimii vastuuhoitajuus. Meillä saat työhösi tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen sekä tukea ja tsemppiä muilta tiimin jäseniltä.

Työyhteisömme on avoin ja toimiva. Pyrimme kuuntelemaan ja kunnioittamaan työtoveria. Toivomme työntekijältä omaa aktiivista ja positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Tiimimme toimii itseohjautuvasti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Aalto Sari kotihoidonohjaaja p. 09 310 76172 sari.aalto@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/